Nu växer vi och utökar vår verksamhet med en Säljare till Teater Mila – Luleå
Är du nyfiken på en privat teater? Vill du bearbeta den marknad som finns för teaterns uppsättningar och andra tjänster som vi säljer?
Vi behöver dig som driver försäljningen kontinuerligt övre tid. Som vår nya medarbetare kommer du att bidra till att vi utvecklas utifrån den strategi som är lagd och att vi därigenom utvecklar varandra.
Vi söker dig som gillar och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Genom att besöka ex. vis skolor för att sälja in skapande skola, skapande förskola eller annat koncept och där sälja in idéer och verkställa dem tillsammans med ansvariga inom Teater Mila. Vi utbildar dig i våra produkter och tjänster. I rollen som säljare bokar du själv in dina möten, upprätthåller kontakter och relationer.
Resor förekommer i tjänsten, men går att samordna så att du är borta ca en vecka i månaden under högsäsong. Vi följer skolornas läsår, vilket innebär att vi kan ge dig ledigheter vid jul- påsk och sommarlov.
Du har godkända gymnasiebetyg. Har du dessutom pedagogisk utbildning är det meriterande. Körkort B är ett krav.Dina egenskaper kan vara uppriktig och ärlig, flexibel, öppensinnad, utåtriktad, organiserad och fantasifull.
Stämmer något av det här in på dig? Då vill vi gärna träffa dig.
Teater Mila är en turnerande teater som startade 2004 och har idag 6 anställda. Vi utgår från Luleå. Spelar på skolor, bibliotek, och teatrar runt om i Sverige, med fokus på de fyra nordligaste länen.  På Teater Mila vill vi på nytt väcka intresse för berättandet och en god historia. Vi vill att vår publik och våra deltagare ska känna sig delaktiga. En bra berättelse ger sina åhörare bilder för sitt inre, precis som en bra bok. Idag består vår verksamhet av tre huvudområden; föreställningar, skapande- förskola och skola samt utbildningar. Läs mer på www.tatermila.se

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 10 december.

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.