Har du erfarenhet som chef? Letar du efter möjligheter att få utvecklas i din yrkesroll och även på ett personligt plan? För kunds räknings söker DARE Consulting en interimschef till ett familjeföretag i Luleå som har en spännande framtid framför sig. Vill just du vara med på den resan under en begränsad tid?

Om tjänsten

Som interimschef ska du kunna arbeta strategiskt och se till helheten, men samtidigt kunna ta fullt operativt ansvar och göra det som krävs för att driva verksamheten framåt.

Huvuduppgiften innebär att leda, styra och utveckla organisationen genom styrelsens 3-åriga strategiplan. Som interimschef är det din uppgift att planera den dagliga driften tillsammans med trafikledning. Rollen innebär att du har täta kontakter med både kunder och övriga avdelningar. Du coachar och uppskattar dina medarbetare att utvecklas och växa i sina roller och ansvarsområden. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Vice VD.

I uppdraget ingår även följande arbetsuppgifter:

  • Personalansvar
  • Resursplanering

Dina kvalifikationer

Dokumenterad chefserfarenhet med personalansvar.  Ekonomiskt och affärsmässigt sinnelag i vilken du känner dig trygg i att möta kunder och utveckla nya affärer. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. 

Vi erbjuder

Ett interimchefsuppdrag på 6 månader som kan komma att förlängas. Du arbetar som underkonsult och har eget bolag med F-skattsedel.

 

Låter det här intressant?

Maila din intresseanmälan med CV och personligt brev till maria.soderberg@dareconsulting.se Märk din anmälan med ”interimschef Luleå”, eller registrera dina uppgifter nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Söderberg på 0733-434343. Välkommen med din intresseanmälan senast söndag 12 maj.

 

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.