Vill du vara med och göra skillnad i hållbarhetsomställningen i norra Sverige? Till vårt kontor i Luleå söker vi en projektledare.

Energikontor Norr verkar för en hållbar utveckling i norra Sverige genom att stötta små och medelstora företag samt offentlig sektor i deras energi- och klimatarbete. Vi coachar företag med att hjälpa dem att se över och effektivisera sin egen energianvändning eller vidareutveckla affärsmodellen ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi stödjer kommuner i deras strategiska energi- och klimatarbete och med genomförande av åtgärder. Vi samordnar de kommunala energi- och klimatrådgivarna. Vi tittar på energiomställningen i regionen i ett större perspektiv och arbetar med hur vi kan ställa om transporter till mer hållbara lösningar.

I din roll som projektledare är fokus initialt på att leda ett eller ett par av våra projekt. Du trivs i rollen att nätverka och koordinera och driva projekt framåt mot uppsatta mål. Du är resultatorienterad och bra på att organisera arbetet och du bidrar gärna till att utveckla vår verksamhet.

Du är kommunikativ och trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du utrycker dig bra på svenska och har också goda kunskaper i engelska. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som:

 • har kompetens eller ett stort intresse för energiområdet
 • har en högskoleutbildning
 • har några års erfarenhet eller är nyutexaminerad
 • har lätt för att nätverka och kommunicera med andra

Det är meriterande om du:

 • har jobbat med eller har kunskap med energi- och hållbarhetsfrågor
 • har erfarenhet från projektledning

Vi erbjuder:

 • ett utvecklande arbete
 • möjlighet till distansarbete till viss del
 • flextid
 • friskvårdsbidrag och friskvårdstimme

 

Energikontor Norr ägs av Region Norrbotten och de 14 kommunerna i Norrbotten. I vår verksamhet driver vi projekt och uppdrag i samverkan med andra aktörer i vårt geografiska verksamhetsområde som är Norrbotten och Västerbotten. Vi ingår även i nationella och internationella nätverk. Läs gärna mer om oss på energikontornorr.se.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 0733-434343. Din ansökan märker du med ”Projektledare Energikontor Norr” och mailar till maria.soderberg@dareconsulting.se, alternativt registrera dig nedan. Sista ansökningsdag är söndag 30 oktober.

 

 

  Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.