Placering vid Aitikområdet i Gällivare

Att jobba med berg och sten är faktiskt roligare än vad man kan tro. Vi är bergsförädlare och samhällsformare, som möjliggör förutsättningarna för att forma framtidens samhällen i en positiv riktning. Det kräver engagemang, kunskap, livskvalitet, samarbete, kreativitet och visioner. För oss är det en bra grund att stå på. Läs mer på www.isakssonsmarkteknik.se

Vi fortsätter vår expansion och söker nu en platschef till vår verksamhet vid Aitikområdet i Gällivare där vi arbetar på uppdrag av Boliden. För Isakssons Markteknik innebär det att krossa och bearbeta en äldre tipp, som innehåller malm och gråberg som delas upp i 2 fraktioner, fin fraktion och grövre. Två mobila krossanläggningar med tillhörande maskiner finns på plats.

Det pågår reparationer och underhåll på maskinerna för att säkerställa lång livslängd med bibehållen produktion och kvalitet. Som platschef handlar det om att planera reparation och underhåll samt förebyggande underhåll på maskinerna för att hålla hög leveranssäkerhet. Du ansvarar för att planera, leda, optimera och fördela arbetet för personalen som i dagsläget är 20 personer. Personalen arbetar skiftgång med jobb och ledighet varannan vecka. Det handlar om att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och samtidigt se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du kommer även att vara Isakssons representant i vissa projekt, samt ha andra inom verksamhetsområdet förekommande arbetsuppgifter.

 

Vem är du

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Som person trivs du med att vara den som håller ihop gruppen och fördelar arbetsuppgifterna. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en god förmåga att prioritera. Arbetet innebär många kundkontakter och vi värdesätter att du är kreativ, utåtriktad och har förmåga att skapa relationer med människor i din omgivning. Rollen som platschef erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

 

Som platschef behöver du ha följande kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, helst inom maskin/verkstads/produktionsteknik. Du har arbetslivserfarenhet inom verkstads/tillverkningsindustrin eller krossverksamhet, gärna från verksamhet med höga krav på kvalitet, dokumentation och god kommunikationsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av att leda andra, alternativt ett stort intresse och fallenhet för att ta en ledarroll. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt god dokumentations- och datorvana.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete i en miljö där teknik, kvalitet och säkerhet står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och är själv delaktig i din kompetensutveckling. Tjänsten innebär stor frihet, över tid varierande uppdrag och engagerande utmaningar i ett trivsamt gäng.

Tjänsten är på heltid, dagtid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav, maskinförarbevis är meriterande.

 

Om företaget

Isakssons Markteknik är ett entreprenadföretag från Kalix. Vi startade vår verksamhet 2010 och jobbar med framställning och försäljning av ballast samt nyproduktion och renovering av vägar. Vi levererar allt från fast berg till färdig produkt. Vårt arbetsområde sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi levererar till större företag som till exempel Skanska, Boliden, SCA, NYAB, NCC, GRK, Bilfrakt, Norra Skog, och Fortifikationsverket samt till markägare och privatkunder. Vi bidrar till samhällsutvecklingen och skapar förutsättningar för tillväxt genom att leverera högkvalitativt material till både ny och befintlig infrastruktur, som till exempel bilvägar, broar och järnvägar.

För att våra barn ska få en bra framtid är det viktigt för oss att ständigt jobba med hållbarhet. Det är ett långsiktigt arbete. Varje dag gör vi insatser som skapar förutsättningar och nytta för såväl kunder som samhälle. Vi är framtidsbyggare.

Välkommen med din ansöka!

I den här rekryteringen samarbetar Isakssons Markteknik med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 0733-434343. Din ansökan bör innehålla både CV och personligt brev. Märk din ansökan ”Platschef Isaksson Markteknik” och maila den till maria.soderberg@dareconsulting.se  Alternativt ansök via länken nedan. Sista ansökningsdag 4 december.

 

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.