Vi stärker vår verksamhet med en Maskinförare till vårt sågverk i Teurajärvi.  

Jutos har idag totalt 60 anställda och vi befinner oss i en ny tillväxtfas med stora nyinvesteringar.

Vår huvudinriktning är produktion av sågade och hyvlade trävaror samt biprodukter. Utöver det har vi en skogsverksamhet för försörjning av råvara till den egna verksamheten. Vi exporterar merparten av de sågade trävarorna. Storbritannien är den enskilt största marknaden, därutöver övriga Europa, Skandinavien, Nordafrika, Mellanöstern och Japan.

Som maskinförare hanterar du virkespaket till och från både lager och produktion. Du ansvarar för att tömma och fylla torkar, starta torkar och följa upp torkning med prover. Andra förekommande arbetsuppgifter är att blanda bränsle och fylla panna samt att ploga med servicetraktor. Ingår även att vårda maskinerna i vår maskinpark samt annat förekommande arbete.

Vi är ett maskinlag om fem personer som trivs tillsammans. Styrkan i vårt arbete som maskinförare är vårt samarbete och att vi tillsammans ser till att vi har ordning och reda på alla utrymmen som vi tillsammans ansvarar för.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att köra truck, hjullastare eller liknande maskiner. Arbetet ställer krav på självständigt arbete och ha god kommunikation med dina medarbetare.

Som person är du:

 • ansvarsfull
 • noggrann

 Det är meriterande om du har:

 • körkort för truck/hjullastare

Vi erbjuder:

 • ett utvecklande arbete i ett expansivt företag
 • friskvårdsbidrag
 • arbetstid: dagtid
 • ett härligt team av medarbetare

Våra värderingar:

 • engagemang
 • öppenhet
 • äkthet
 • respekt

Vi tror på trä som den enskilt viktigaste byggklossen för morgondagens samhälle. Det är 100% förnybart, har en lång livslängd och tillför ingen ny koldioxid. På Jutos nyttjar vi hela stocken, ca hälften blir sågade trävaror och resterande biprodukter till exempel flis som framför allt går till massaindustrin. Övriga biprodukter blir bioenergi som går till uppvärmning av bostäder och till egen produktion.

Det är oftast lätt att säga vad ett företag gör. I vårt fall producerar och säljer vi träprodukter. Trots att vi mer sällan kommunicerar det rakt ut, är vårt varumärkes grund och styrka inte vad vi gör, utan varför och hur vi gör det. Tack vare en högklassig produkt och ett gediget lagarbete levererar Jutos idag virke genom hela Sverige och ut i världen. Det är något vi alla ska vara stolta över, för tillsammans sätter vi Teurajärvi och Tärendö på världskartan.

Vi vill utveckla verksamheten på den plats där det gjorts i generationer. Vi vill producera Sveriges bästa trävaror och stärka bygden. När andra sågverk lagt ner eller centraliserat sin verksamhet har Jutos gått mot strömmen och befäst sin närvaro i Norrbottens inland. Vid våra två anläggningar tar vi hand om regionens unika råvara, och låter världen ta del av den. Nu ska vi fortsätta att utveckla vår produktion och bredda vår marknad, för framtidens hållbara samhällen byggs i trä

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med DARE Consulting. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 0733-434343. Din ansökan märker du med ”Maskinförare” och mailar till maria.soderberg@dareconsulting.se, eller registera dig nedan. Sista ansökningsdag är 21 januari.

 

  Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.