Vill du vara med på resan genom att utveckla godsverksamheten inom Alviks Trafik? Vi har påbörjat en omfattande förändringsprocess, som kommer att ta tid att genomföra men som på sikt kommer ge en engagerad modern organisation. Alviks Trafik kommer att ligga i framkant mot andra företag.

Vi söker en erfaren ledare som tillsammans med oss fortsätter utveckla godsverksamheten och medarbetarna. Du ansvarar för ledning av kompetenta medarbetare och är även ansvarig för att fortsätta utveckla och implementera företagets rutiner och ledningssystem. Till din hjälp har du ett team med hög kompetens och lång erfarenhet. Godsverksamheten består idag av ca 50 personer. Som verksamhetschef är du ytterst ansvarig för trafikledare, arbetsledare och personal på samtliga orter där godsverksamheten är representerad. Du kommer att vara stationerad vid Storheden i Luleå. Din roll är direkt underställd VD. Du ingår i ledningsgruppen för Alviks Trafik.

Du är en god lyssnare, ödmjuk med vilja att både lära ut och dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser. Har en vilja att utveckla människor, att jobba med personalen och få dem att växa.

För att lyckas i rollen har du förmågan att möta människor och skapa förtroende, trygghet och engagemang.

Du identifierar dig med värdegrunden inom företaget; tryggt och säkert, engagerade, pålitliga, nära kunden, medarbetaren och uppdragsgivaren.

Du har universitets- eller högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom mångårigt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 26 mars.

 

 

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.