Compodium har marknadens mest kompletta och säkra produktionsplattform för videokonferenser och digitala möten. Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad projekt- och/eller produktionsledning och som ser till att vi levererar det vi ska; i rätt tid, till rätt plats och rätt pris. Du har kontakt med våra underleverantörer och partners och ansvarar för kvalitetssäkring genom hela projektet, från start till mål.

Du kan jobba på våra kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg eller där du bor. Vår teknik är distansoberoende. Din utbildning och bakgrund kan variera, men du behöver ha en rejäl dos ordning och reda i ditt DNA, kunna hålla 1000 bollar i luften och ta ner de viktigaste i tur och ordning. Tillsammans med våra tekniker och säljare ska du bygga upp en effektiv, flexibel och kvalitetssäkrad Compodium-process, där lyhördhet, leveranssäkerhet och nöjda kunder är A och O.

Compodium International AB har i mer än 20 år levererat säkra och tillförlitliga videokonferenser till krävande kunder inom sjukvården, försvaret, stora företag och organisationer. Nu gör vi ett rejält lyft mot snabb tillväxt och nya, internationella marknader. Målsättningen är öka omsättningen från 20 till 100 miljoner kronor år 2020. Vi har köpt Accessnord AB och varumärket MyCloudOffice, en kundvänlig och snabbt fungerande videokonferenstjänst, som blir ännu bättre med Compodiums teknik i ryggen. Samtidigt förstärker vi vår säljkår med mycket kvalificerade säljare, som har starka kundkontakter och partnernätverk runt om i Europa. Vi ska dessutom anställa fler säljare och ett 10-tal IT- och supporttekniker, säger Compodiums grundare och vd Bengt Grahn.

Compodiums tillväxtplaner har lockat till sig en rad välkända investerare, bl a Norrlandsfonden och Bengt Lundgren, vd på systemintegratören Conscia Netsafe. Han var tidigare vd på Cygate, som växte till ett mångmiljardföretag under hans ledning.

– Jag ser fram emot en mycket spännande resa med Compodium. Man har en unik kompetens och erbjuder nya, skalbara molntjänster med mycket hög säkerhet och tillförlitlighet, säger Bengt Lundgren.

Det är just i molnet som Compodiums snabba tillväxt väntar. Nu kan kunderna enkelt ansluta sig till ett videomöte, oavsett plats och vilket system man använder. Tjänsten fungerar också utmärkt i mobilen, surfplatta eller PC/Mac och kan användarsäkras via BankID.
Läs mer på http://www.compodium.se

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.