Vill du vara med i utvecklingen av Alviks Trafik i Kiruna?

Alviks Trafik har sin godsavdelning i Luleå med egna terminaler i Kiruna och Gällivare. Personal finns utöver i Luleå stationerade på orterna Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Till verksamheten i Kiruna söker vi nu chaufförer som vill vara med i utvecklingen av Alviks Trafik. Du identifierar dig med våra värdegrunder; tryggt och säkert, engagerade, pålitliga, nära kunden, medarbetaren och uppdragsgivaren.
Arbetsuppgiften består i huvudsak av distribution av gods i Kiruna området. Arbetet sker i huvudsak på dagtid.
Om du är driven, stresstålig och gillar att ta eget ansvar passar detta arbete dig. För att lyckas i rollen krävs också noggrannhet och ett bra samarbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Krav:

Körkort, minst C och gärna CE-kort
Aktuell YKB samt ADR utbildning
Truckkort
Erfarenhet från styckegodsbranschen är meriterande
För frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef gods Niklas Johansson på 070-5080099.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Alviks Trafik med DARE HR Consulting AB. För mer information gällande ansökan kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-434343.
Sista ansökningsdag är 31 januari. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.