Vår ekonom Gunilla kommer att flytta inom kort och därför söker vi en ansvarsfull och erfaren person som kan ta över hennes uppgifter. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation, välkommen till oss på Alviks Trafik!

Vad erbjuder vi dig?
Som ekonom hos oss på Alviks Trafik arbetar du i en grupp som består av tre medarbetare. Tillsammans arbetar vi med vanligt förekommande arbetsuppgifter som leverantörsfakturor, löpande bokföring, avstämningar och kundfakturering.

Din arbetsplats är Alviks Trafiks huvudkontor som ligger i Alvik, strax söder om Luleå.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har lång erfarenhet av yrket och därmed mycket goda kunskaper inom avstämningar, löpande bokföring och bokslut. Vi ser att du har en bred kunskap inom området och att du förstår helheten inom ekonomi. Det är en fördel om du har någon form av ekonomisk utbildning och erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Vi vill att du har goda kunskaper i Excel och att jobba strukturerat och att leverera i tid är en självklarhet för dig. Din analytiska förmåga visar du i arbetet med månadsbokslut samt när du bistår och genomför årsbokslut och årsredovisningar.

Vi vill att du är en person som växer under ansvar, som är engagerad i stort och smått och som vill utvecklas i ett familjärt gäng. En medarbetare som tycker om att göra det lilla extra för både kunder och kollegor och som kan rycka in där det behövs.

Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-43 43 43. Din ansökan skickar du till maria.soderberg@dareconsulting.se, alt genom att registrera dig nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag 14 april.

– – –

Om Alviks Trafik
Alviks Trafik är en av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 55 lastbilar och 100 anställda. Redan 1920 började Albin Åström köra mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Efter några år köpte han in en buss och lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver företaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till! Läs mer på www.alvikstrafik.se

Övrigt
Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning.

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.