Vi på Alviks Trafik söker ytterligare en trafikansvarig som vill arbeta i vår familjära och moderna organisation.

Följ med på vår utvecklande resa och bli en av medarbetarna i vår lastbilsverksamhet!

Vad erbjuder vi dig?
Som trafikansvarig hos oss på Alviks Trafik ingår du i en arbetsgrupp och tillsammans arbetar ni med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom trafikledning.
Din huvuduppgift är att leda, styra och utveckla trafiken inom trafikområdet. Du arbetar med utveckling av både befintliga och nya trafikupplägg. Du har en regelbunden dialog med externa kontakter i allt från att ändra trafikupplägg och tider, till trafikupplägg till nya kunder. Du har en intern dialog och samarbete med kundansvarig, verkstadschefen, trafikledarna och andra inom lastbilsverksamheten. Du har direkt personal- och fordonsansvar inom fjärrtrafiken. Underställd personal är trafikledare, platsansvariga chaufförer samt chaufförer och lotsar.
Din arbetsplats är på Storheden, Luleå.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av liknande yrken och/eller liknande arbetsuppgifter och därmed erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Vi ser också att branscherfarenhet är ett stort plus då vi vill att du ska ha kunskap och förståelse för den dagliga verksamheten. Eftergymnasial utbildning inom logistik, transport eller liknande är meriterande.
Eftersom du arbetar i en operativ ledningsmiljö ställs krav på gott omdöme, samarbete, kommunikation och god serviceförmåga. Vi ser att du är en van datoranvändare, gärna goda kunskaper i Excel.
Vi vill att du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Som alltid inom vårt företag så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-43 43 43. Din ansökan skickar du till maria.soderberg@dareconsulting.se, alt att du registrerar dig längre ner på den här sidan.
Sista ansökningsdag söndag 29 september.

Om företaget
Alviks Trafik är en av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 45 godsbilar, 15 bulkbilar och 100 anställda. Redan 1920 började Albin Åström köra mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Efter några år köpte han in en buss och lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver företaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.