Skogqvist Olje & Transport fortsätter att expandera, därför söker vi tankbilschaufförer för tillsvidareanställning. Engagerade chaufförer är viktigt för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder våra medarbetare villkor enligt gällande kollektivavtal med Transport samt lokala tillägg. Vi upprätthåller dina kompetenser för tankbilstransporter ex. ADR, YKB och tankbilsförarutbildning. Vi kör med moderna fullstora fordon med släp.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i att leverera främst bränslen och även en del spillolja samt vägoljor med våra tankbilar runt hela Norr- och Västerbotten. Ekipagen är stationerade vid Skogqvist Olje & Transport i Råneå.
Hög servicenivå som ledstjärna ser vi som en självklarhet gentemot såväl kunder och uppdragsgivare som kollegor.

Vem är du
Du har gymnasieutbildning med inriktning transport eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har CE-körkort och ADR samt giltigt YKB. Erfarenhet av att köra ekipage med släp, gärna 2-3 år. Meriterande om du har erfarenhet av transport med farligt gods, dock ej ett krav.
Vi värderar säkerhetstänkande högt och står för kvalitet i alla steg. Därför krävs det att våra medarbetare är noggranna med ett högt säkerhetstänk och hög riskmedvetenhet.

Personliga egenskaper
• Självgående och initiativrik
• Prestigelös och positiv
• Flexibel
• Har lätt för att samarbeta
• Pålitlig och serviceinriktad

Vi erbjuder
• Ansvarsfullt och självständigt arbete
• Rotation mellan fordonen med varierande körningar
• Grundlig utbildning i arbetet
• Varierande arbetstider
• Upprätthålla god arbetsmiljö tillsammans med erfarna kollegor

Vi ser fram emot att du hör av dig!

För mer information om tjänsten kontakta Janne Skogqvist på 070-3354772 eller janne@skogqvistolje.se Sista ansökningsdag är 15 december. Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen samarbetar Skogqvist Olje & Transport med DARE HR Consulting AB. Kontakta i första hand Janne Skogqvist, i andra hand Maria Söderberg på 0733-434343, eller maria.soderberg@dareconsulting.se alt bifoga din ansökan här nedan.

OM SKOGQVIST OLJE & TRANSPORT AB
SKOGQVIST har i släkten en historia som går så långt tillbaka som till före 1920-talet då Jannes farfars far JF Skogqvist importerade drivmedel och handelsvaror med båt i Strömsund Hamn, Råneå. Idag består familjeföretaget av 6 fordon som bemannas av 6-10 anställda. Transporterna består bland annat av vägoljor, spilloljor, tjockolja, bitumen, eldningsoljor och drivmedel runt hela Norr- och Västerbotten. Vi har lång erfarenhet i branschen och jobbar idag aktivt för snabba och effektiva logistiklösningar med stor flexibilitet mot kunden. Läs mer om företaget på www.skogqvistolje.se

 

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.