– som vill arbeta med hållbarhet

Energikontor Norr AB arbetar för att öka andelen förnybar energi och för en effektiv energi- och resursanvändning. Vi har hållbar utveckling som ledstjärna. Våra primära målgrupper är små och medelstora företag samt offentlig verksamhet, främst kommuner. I vår verksamhet driver vi projekt och uppdrag i samverkan med andra aktörer i vårt geografiska verksamhetsområde som är Norrbotten och Västerbotten. Vi ingår även i nationella och internationella nätverk. Våra ägare är Region Norrbotten samt de 14 kommunerna i Norrbotten.

En viktig drivkraft för Energikontor Norr är arbetet för en hållbar näringslivsutveckling. Hållbarhet i ett vidare perspektiv blir allt viktigare för våra målgrupper. Många av våra projekt är riktade direkt till företag, där vi bland annat hjälper dem att se över och effektivisera sin egen energianvändning. Vi arbetar även med att stötta våra kommuner i norr, bland annat i deras strategiska energi- och klimatarbete. Vi som arbetar på landets nordligaste energikontor är ett team med varierande bakgrund och kompetenser. Mycket av vårt arbete genomförs i olika projekt och uppdrag där vi samverkar med andra aktörer. Läs gärna mer om oss på energikontornorr.se.

Till Luleåkontoret söker vi nu 1-2 projektledare som:

• har erfarenhet av att leda projekt

• har erfarenhet av att arbeta i näringslivet

• är processorienterad, initiativtagande och öppen för förändringar

• kan sälja in lösningar till företag och offentliga aktörer

• har kompetens inom energi- och klimatområdet och värderar ett hållbart perspektiv

• har nätverk och kontakter som kan bidra till regionens utveckling

• kan arbeta bra både tillsammans med andra och självständigt

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet. Du uttrycker dig bra på svenska och du har goda kunskaper i engelska. Har du arbetat internationellt eller i EU-projekt tidigare ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen har du vilja att arbeta för en hållbar tillväxt med affärsnytta. Vi stärker vår organisation inför framtiden och behöver därför dig som är kommunikativ, med förmåga att övertyga och visa på goda exempel. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi på Energikontor Norr är övertygade om att mångfald och jämn könsfördelning utvecklar verksamheten. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 0733-434343. Din ansökan mailar du till maria.soderberg@dareconsulting.se, alternativt registrerar dig nedan. Sista ansökningsdag är 19 maj. Urval sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.