Du drivs av att arbeta som uppdragsledare och/eller projektledare                           

Om företaget / verksamheten

I närmare 80 år har Rejlers framgångar byggt på förmågan att hela tiden lära nytt för att vara med och bygga samhället. På så vis har vi alltid kunnat erbjuda relevant expertis i teknikens absoluta framkant. Vi erbjuder våra tjänster i såväl projektform som bemanning, med hög kompetens och fokus på innovativa lösningar. Våra konsulter har gedigen expertis inom industriell teknik för att effektivisera, automatisera och utveckla våra kunders processer och produkter på ett hållbart sätt. Vi är en helhetsleverantör med ett brett utbud av tjänster, från förstudie till detaljkonstruktion, upphandling, projektledning, programmering, idrifttagning, utbildning och dokumentation. Läs mer på www.rejlers.se

Om tjänsten

Rejlers växer och du har nu möjlighet att vara med på vår spännande tillväxtresa. Därför söker vi en erfaren automationsingenjör som tillika kan vara uppdragsledare och/eller projektledare till verksamheten i Luleå.  Som automationsingenjör arbetar du med den senaste tekniken i uppdrag hos någon av våra kunder. I dagsläget arbetar vi främst med kunder inom gruv- och stålindustrin, massa- och papper samt tillverkande industri. Vi erbjuder dig stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment.  Arbetet kan även bestå av allt från programmering i PLC, HMI, SCADA/DCS-system, felsökning, idrifttagning till att medverka vid förstudier till elkonstruktion och dokumentation för nya och befintliga anläggningar samt digitalisering av befintlig anläggning.

Dina kvalifikationer

Med erfaren menar vi att du arbetat minst 5 år, gärna 20 år eller mer som automationsingenjör. Du har ingenjörsutbildning via högskola – eller universitet, alternativt tekniskt gymnasium med motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Utöver systemkrav ovan ser vi gärna att du har kunskaper i några/något av följande system:

 • Siemens S7-Classic
 • Siemens TIA-Portal
 • ABB Control Builder 800xA

I rollen som automationsingenjör kommer du att arbeta som konsult. För oss innebär det att du är både initiativtagande och flexibel samtidigt som du har hög grad av samarbetsförmåga och är relationsskapande.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi värnar om att våra medarbetare trivs hos oss, får utrymme att växa i en välkomnande och flexibel miljö som odlar innovation, utveckling och kreativitet. Samtidigt ser vi till att du får stöd och support från oss via den omfattande tekniska kunskap som finns i bolaget. Vi erbjuder alla våra medarbetare friskvårdsbidrag och ett omfattande förmånspaket.

Varför vill du jobba på Rejlers?

 • Genom att arbeta hos oss får du ta del av Rejlers vision ”Home of the learing minds” där vi satt upp målet att bli den mest lärande organisationen i branschen.
 • Målet att växa som bolag genom att dubbla vår storlek fram till år 2025.
 • Växa inom utvalda branscher, ex energisektorns övergång till en fossilfri energiförsörjning.
 • Leverera mer projekt och helhetslösningar till våra kunder.
 • Expandera genom att erbjuda vår expertis till fler marknader.
 • I november visade Universums undersökning att Rejlers är den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulbolagen i Sverige.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-434343. Din ansökan mailar du till maria.soderberg@dareconsulting.se märk ansökan Erfaren automationsingenjör till Rejlers Luleå, alternativt registrerar dig nedan.

Sista ansökningsdag är 31 mars.

 

  Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.