Vi söker en engagerad och resultatorienterad ekonomichef som drivs av att växla mellan strategiska och operativa frågor. Välkommen till ett varierande och utvecklande jobb i en familjär organisation, välkommen till oss på Alviks Trafik!

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som ekonomichef kommer du att arbeta nära verksamheten och i dagsläget innebär det att du blir chef för tre medarbetare. Du kommer att arbeta med samtliga verksamhetsområden och du kommer att rapportera till Vice VD. Din arbetsplats är på huvudkontoret som ligger i Alvik, strax söder om Luleå.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda, styra och utveckla företagets ekonomi- och löneadministrationsarbete. Du kommer att ta fram månadsrapporter och utveckla dessa, upprätta deklarationer, genomföra årsbokslut samt framställa årsredovisning och koncernredovisning. I ditt arbete ingår även att genomföra efterfrågade uppföljningar och analyser samt att arbeta proaktivt med ekonomifrågor både internt på avdelningen men även mot verksamheterna.

Vem söker vi?

Då vi hanterar flera olika verksamhetsområden är det viktigt att du är trygg i din kompetens och har erfarenheten som krävs för att jobba på ett analytiskt och målstyrt sätt – men du har även förmågan att kunna växla mellan strategiska och operativa frågor.

Ditt driv, din positiva attityd och lösningsfokuserade förhållningssätt gör dig engagerad i stort och i smått och du uppskattar ett varierande och roligt jobb med trevliga och lättsamma kollegor. Du är en kommunikativ och pedagogisk ledare som tycker om att interagera med samtliga verksamhetsområden och alla medarbetare. Du är även noggrann och systematisk och vi förutsätter att du älskar siffror och har en naturlig fallenhet för att effektivisera processer.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har lång erfarenhet av att arbeta med kvalificerad ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat med controllerfrågor. Du är trygg i redovisning och ekonomisk uppföljning. Du har goda kunskaper i Excel och att jobba strukturerat och analytiskt är en självklarhet för dig.

Varför Alviks Trafik?

För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-43 43 43. Din ansökan skickar du till maria.soderberg@dareconsulting.se. Skicka in din ansökan senast den 22 mars.

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.