Beyron Door utökar verksamheten med en arbetsledare montage för placering i Gällivare eller Luleå.

Vill du vara med i utvecklingen av ett framgångsrikt företag?

Vi ligger i framkant för tillverkning av portar för krävande och tuffa miljöer. Verksamheten utökas och vi söker nu en driven och handlingskraftig arbetsledare för vårt team som arbetar med service och montage av portar. Vi har montageverksamhet i Gällivare och Luleå. Som arbetsledare kommer du att arbeta vid båda orterna. Det innebär att tjänsten innefattar en del resande.

Arbetsuppgifter

• Upprätta serviceplaner för utförande av befintliga och nya serviceavtal.
• Planera genomförandet samt leda, fördela och organisera det dagliga arbetet.
• Ansvara för att arbetet utförs enligt gällande ritningar och anvisningar/beskrivningar samt att säkerhetsföreskrifter följs.
• Ansvarar för kvalitet, planering, material- och reservdelsförsörjning för utförande av förekommande service och montageuppdrag.
• Planera och organisera arbeten gällande serviceavtal och montage.
• Säkerställa att servicepersonalen har relevanta och giltiga utbildningar.
• Arbeta för att utveckla digitala verktyg för order och hanteringssystem.
• Sköta rapportering och återkoppling till kunder avseende utförda och kommande uppdrag.
• Delta vid kontinuerliga avstämningsmöten med ledningen inom Beyron Door.
• Aktivt arbeta för förbättring av arbetssätt och processer.

Du

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom tekniskt område med el-bakgrund eller motsvarande och några års erfarenhet från arbetsledande befattning. God datavana. En fördel om du är utbildad inom entreprenadjuridik. Meriterande om du har erfarenhet och arbetat inom säkerhet.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare som kund.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Erbjuder

Beyron Door erbjuder ett fritt arbete där du som arbetsledare självständigt ansvarar för och säkerställer att förekommande service och montageuppdrag utförs i rätt tid till hög kvalitet. Du blir en i teamet där vi arbetar efter värderingarna Affärsdrivande – Vi ställer upp – Rättvisa.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor? Tveka då inte att söka jobbet.

Om företaget

Beyron Door AB grundades 1989 av Anders Beyron. Företaget tillverkar och monterar portar för krävande och tuffa miljöer till kunder i hela Europa. Produktutvecklingen pågår ständigt och idag finns inga begränsningar i hur stora portar som kan tillverkas, kombinationsmöjligheterna är obegränsade. Utmaningen ligger oftast i styrsystem, klimatförhållanden och krävande industrimiljöer med damm och smuts. Några av de kunder Beyron Door AB har skapat effektiva portlösningar för är LKAB och SSAB i Sverige, Elkem Aluminium, Norsk Skog i Norge samt Danska marinen.
Oktober 2018 förvärvade Beyron Door Aktiebolag samtliga aktier i Br Molnbergs montage AB. Läs mer på http://www.beyrondoor.se

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 0733-434343. Din ansökan bör innehålla både CV och personligt brev. Märk din ansökan ”Arbetsledare montage” och skicka till maria.soderberg@dareconsulting.se eller registrera din ansökan här nedan. Sista ansökningsdag söndag 21 juni.

 

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.