Vill du vara med på en utvecklande resa? Vill du arbeta som mekaniker i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på Storheden i Luleå. Välkommen till oss på Alviks Trafik.

Vad erbjuder vi dig?
Som mekaniker hos oss på Alviks Trafik arbetar du i en arbetsgrupp som servar våra egna fordon inom buss- och lastbilsverksamheten. Dina huvuduppgifter är framförallt att genomföra reparationer, service och felsökning av tunga fordon. Vi utbildar kontinuerligt vår personal och genom oss får du mer kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektronik och IT.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av tunga fordon och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket. Fordonsteknisk utbildning är ett plus men inte ett krav. För att lyckas i rollen krävs det noggrannhet och samarbete med övriga mekaniker.

Vi söker en person som och gillar att skruva och meka och som vill utvecklas i ett familjärt gäng. Någon som växer under ansvar och som är engagerad i stort och smått. En medarbetare som tycker om att göra det lilla extra för både kunder och kollegor.

Varför Alviks Trafik?
Alviks Trafik är ett trevligt familjeföretag med en lång historia. Allt började med Albin som snickrade bänkar på T-Fordens flak och lät byborna åka med in till stan. Sedan har det fortsatt.

För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Hos oss är alla lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

För mer information om tjänsten, kontakta Verkstadschef Robert Lundkvist, 070-5687547.

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan!

Alviks Trafik är ett familjeföretag med huvudkontor i Alvik, några mil utanför Luleå. Verksamheten startades av Albin Åström på 1920-talet och drivs idag av fjärde generationen. År 2017 omsatte företaget 105 miljoner kronor och hade 91 anställda. Hela koncernen Alviks Service, där bland annat bolagen Alviks Trafik AB och Nex Travel ingår, har 139 anställda och omsätter 434 miljoner kronor. Företaget är miljöcertifierat, enligt ISO 14001 och driver ett ständigt arbete för att minska verksamhetens miljöpåverkan. Läs mer på www.alvikstrafik.se

    Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.