Verksamhetschef/VD inom projekt- och byggledning till Anläggningsmetodik i Luleå

Verksamhetschef/VD A-metodik

Har du erfarenhet av projekt- och byggledning? Har du erfarenhet av att arbeta som verksamhetschef? Har du goda ledaregenskaper och drivs du av att leda projekt? Då är det dig vi letar efter!

Vad kan A-metodik erbjuda? 

Anläggningsmetodik i Luleå AB är ett teknikkonsultföretag som arbetar med ett flertal tjänsteområden såsom projekt- & byggledning, projektering och besiktningar inom teknikområde Mark, Gata, VA- samt Mätteknik.

Är du nyfiken på att jobba i ett framgångsrikt företag omgiven av duktiga medarbetare som är experter inom Mark-, VA- och Anläggningsteknik? Är du trygg i din yrkesroll och vet att du gör skillnad i det du engagerar dig i. Då kommer du att trivas tillsammans med oss på A-metodik!

Anläggningsmetodik i Luleå AB är ett teknikkonsultföretag som erbjuder lokalproducerade konsulttjänster. Vi jobbar med nöjda återkommande kunder och vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar.

För att nå uppsatta mål utvecklar vi nu verksamhetsområdet projekt- och byggledning.  Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med engagerade medarbetare och goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap och ger dig förutsättningar att utveckla detta verksamhetsområde.

Arbetsuppgifter som Verksamhetschef/VD

Som Verksamhetschef/VD ska du leda och utveckla verksamhetsområdet projekt- och byggledning samt arbeta nära andra verksamhetsområden inom A-metodik. Inom dina arbetsområden står du som huvudansvarig för all dokumentation och rapportering. Du har även ansvar för löpande redovisning såsom budgetering, prognoser, uppföljning och rapportering. Som Verksamhetschef/VD ansvarar du för att A-metodik följer lagar, regler och branschrekommendationer inom ditt verksamhetsområde. Ansvaret innefattar också att utveckla och implementera nya mallar, förbättra arbetsmetoder och kvalitetssäkra processerna inom din avdelning med hög kvalitet. Deltar vid de upphandlingar som A-metodik väljer att lämna anbud för inom ditt verksamhetsområde.

Du ansvarar för uppbyggnad och utveckling av verksamhetsområdet vilket på sikt innebär personalansvar för dina medarbetare.

Du ingår i ledningsgruppen.

Du som person

Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera, delegera och följa upp. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och är van att upprätta, följa och utvärdera verksamhetsplaner och handlingsplaner.

Du är en positiv och engagerad person som tar tag i möjligheter och problem. Genom ditt engagemang, nytänkande och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer med uppdragsgivare, arbetsglädje hos medarbetare samt åstadkommer resultat inom de projekt du är delaktig i eller leder självständigt.

Du har strategisk förmåga och arbetar självständigt för att uppnå gemensamt ställda mål och resultat och du når deadlines med hög kvalitet. Du är en god kommunikatör och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt tillsammans med organisationen driva beslutade projekt och förändringar. Du har ett systematiskt och flexibelt arbetssätt med förmåga att samarbeta och kunna kombinera olika beställares behov.

Som ledare är du proaktiv, tydlig och beslutsför. Du är drivande, målfokuserad och skapar resultat tillsammans och genom andra. Att ha en coachande och stödjande ledarstil, att du styr med värme där du på ett entusiasmerande sätt motiverar dina medarbetare framåt i projektet, är mycket viktigt. Löpande uppföljning och feedback är viktiga verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en spännande och flexibel tjänst. Välkommen till en trevlig arbetsplats med bra sammanhållning. Vi har moderna lokaler i centrala Luleå.

För mer information om A-metodik, läs på www.a-metodik.se

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.

Sista ansökningsdag 30 maj.

Är du intresserad av tjänsten, fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personligt brev här under så kontaktar jag dig.